> 2021.11.18. Batthyany Strattmann László családos imaest 22 órától - Imalánc.ro
 
18. november, 2021Csütörtöki imaestek 2021.11.18. Batthyany Strattmann László családos imaest 22 órától bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Többre becsüli benned Isten, ha kész vagy az Ő szeretetéért elviselni a lelki szárazságokat és szenvedéseket, mint ha akármennyi lelki vigasztalásod, szellemi látomásod volna és bármennyit is elmélkednél.

Keresztes Szent János

 

Hálát adunk, Urunk, hogy a magyar nemzet tagjaivá rendeltél bennünket! Add, hogy hűségesek legyünk a Te rendelésedhez és neked tetszően szolgáljunk Téged!


A rózsafüzér titkok a Dicsőséges rózsafüzér tizedeinek titkai. Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

1. Áldd meg, Urunk, a Kárpát-medencében élő keresztény, magyar családokat békességgel, szeretettel és egészséges gyerekekkel!
2. Add, Urunk, hogy az ifjúság személyiséghez illő hivatást tudjon választani! Add, hogy ne az anyagi gyarapodás vezérelje választásukat!
3. Add, Urunk, hogy a párválasztás előtt álló fiatalok Téged is kérdezzenek meg, amikor jövendőbelijük mellett döntenek!
4. Hálát adunk, Urunk, hogy a magyar nemzet tagjaivá rendeltél bennünket! Add, hogy hűségesek legyünk a Te rendelésedhez és neked tetszően szolgáljunk Téged!
5. Imaszándékainkra! Beteg testvéreink testi-lelki gyógyulásaert!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…