> Imalánc a családokért – napi rozsafüzér ima - Imaszolgálat Erdélyben
 

Imalánc a családokért – napi rozsafüzér ima

          Mindaz, ami velünk történik, az Úr ígérete szerint csak a javunkra válik, nem az evilági hanem az Örök Élet felé tartásunk útján. Adjunk hálát azért, hogy mindannyian megmaradtunk a Hitben, nem vesztettük el a Reményt és megtapasztaltuk már itt a földön a Krisztusi Szeretetet. Áldjon meg az Úr és őrízzen meg minket az Örök életre, a Magyarok Nagyasszonya a Csíksomlyói Szűzanya legyen pártfogónk megpróbáltatásaink idején. Márton Áron püspökatya legyen példaképünk a a kitartásban és helytállásban. Áldást kérünk mindazokra, akik tanuságtételük által, más embereket az ima vagy a napiima útjára vezetnek, mert azt mondja az Úr, hogy boldogok, akik megvallanak engem az emberek előtt, mert én is megvallom őket a mi Mennyei Atyánk előtt.

A Családok a családokért imalánc működésének leírása:

          Közebenjárók Boldog Batthyány Strattmann László és Boldog Scheffler János püspök. Napi egy tized rózsafüzér a soron következő rózsafüzérből, kötetlen időpontban, a család legalább egyik tagja részéről. Hat napig más-más családokért imádkozunk, a hetedik napon pedig a többi család imádkozik a mi családunkért. Amikor a mi imanapunk van, akkor a családunkkal, ha lehet együtt imádkozzunk és az ima bevezetőjében vigyük a családtagok szándekait az Úr elé élő szóban. Ha egy nap elmarad az ima, másnap lehet pótolni. Ha a Rózsafüzér ima nem egyezik a meggyőző-désünkkel, akkor lehet helyettesíteni napi annyi Miatyánkkal ahány családtag van, vagy az irgal-masság rózsafüzérével. Köszönjük a bekapcsolódást! Kérlek benneteket mondjátok el élményeiteket az imalánccal kapcsolatban ismerőseiteknek és kérdezzétek meg, akarnak-e az imalánchoz csatlakozni, mert van lehetőség a közös imára. Újabb családok beiratkozását várjuk ezen a telefonszámon: +40757937300(csak sms) vagy az  orban_laszlo_ics@yahoo.com e-mail címen.
          Köszönjük a napi imákat családunk nevében! Áldásos munkát és a hitben való kitartást kíván, imacsoportunk minden tagjának, a kolozsvári Bíró család.

Keresés a honlapon…
Új hozzászólások…
    Régebbi írásaink…