Heti távima

Heti rendszerességgel, minden csütörtökön este egybegyülő kisközösségünk, rózsafüzért imadkozik, vagy legalább egy Miatyánkot, egyidőben a Kárpátmadance különböző pontjain, ki-ki ott ahova az Úr rendelte. Első csütörtökön hivatásokért, másodikon a Nemzetért, harmadikon a családokért, negyediken az ifjuságért imadkozunk.

Tovább

Napi ima

Az Imalánc a családokert, hét erdélyi család által megálmodott, napi imára buzdító kezdeményezés melynek tagjai a Kárpátmedence minden tájáról összegyült keresztény családok és lelki atyák. Napi egy tized rózsafüzér a soron következő rózsafüzérből, kötetlen időpontban, a család legalább egyik tagja részéről. Ennyi nem sok, a kapott napi kegyelemért...

Tovább

Imaszándék

Havonta egyszer közös távimaestet szervezünk az összegyült egyéni imaszándékokért való imádkozásra, ez a dátum és óra az itt elérhető oldal cimében szereplő időpont. Hallgassa meg az Úr kéréseinket, áldja meg munkánkat és életünket! Egyéni imaszándékod beküldéséhez kattints itt a [TOVÁBB+] gombra.

Tovább

Tarts velünk

Márton Áron püspök, Jakab Antal püspök, Mindszenty József bíboros, Scheffler János püspök, Csiha Kálmán püspök, Bogdánffy Szilárd püspök és minden egyházi vezető imára buzdította híveit. Éljünk ezzel a meghívással! A nekünk szánt építő kritikát, megjegyzéseket és hozzászólásokat, amelyekkel munkánkat javítani szeretnéd, küld be itt a [TOVÁBB+] gombra kattintva.

Tovább