> Sebestyén Péter – Áramlat és áramlás - Imalánc.ro
 
6. október, 2022Publicisztika Sebestyén Péter – Áramlat és áramlás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Áramlik a pénz, a fegyver, a munkaerő, a falusi lakosság városra, a levegő, a gáz, a víz, áramlik a sok szellemi méreg és vírus – főleg Amerikából hozzánk –, és áramlik az áramlat. Lüktet a vér az erekben, egyenletesen, sodró erővel, sebesen.

Ki kellene mennünk újra a világosságra a mesterséges fényből. És magunkhoz ölelni Istent. Megnyitni az ő „csatornáit, hogy áramoljon belénk a kegyelem ereje”. S akkor azt is megtudnánk – ahogyan Assisi Szent Ferenc is tette annak idején –: hogyan lehetnénk a béke eszközei…

Közben áramlik a déli, az északi, a ’nabukkó’-, a török-, az orosz gáz. Jaj, bocs, az nem. Megáll a világ. S megáll az európai ész.

Takaréklángon kezd működni az unió gazdasága. Mert nincs energíia. Nincs fűtés. Mert a napkollektorok is hibernálnak télen. Mert kezd kihűlni a normalitás.

Mert hidegek az éjszakák. És a világ tankerhajója nem lenne képes annyi amerikai palagázt szállítani, hogy az európai fogyasztóknak elég legyen. És az amcsik még arra is képesek voltak, hogy felrobbantsák a még be sem indított északi vezetéket. Négy helyen. Egy időben, ha igaz a hír, épp akkor, tiszta véletlenül arra cirkált egy amerikai hadihajó két fregatt kíséretében, és kilőttek egy Rermus-600-as továbbfejlesztett víz alatti drónt (műszaki kódjele: MK 18 MOD-2, beceneve kingfish, vagyis királyhal), hadd váltsák be januári ígéretüket, mely szerint minden úton-módon meg fogják akadályozni, hogy az oroszok gázat küldjenek a vezetéken Németországnak.

Jó sokszor elárulták magukat az amerikaiak ahhoz, hogy ne higgyünk világuralmi jelszavaiknak. Ahogy kísérleteztek a vírusokkal, ahogy felvásárolták az ukrán földeket, ahogy háborút szítottak a világon mindenütt, úgy itt is tetten érhető, hogy feláldozzák az ukrán népet érdekeikért. S ehhez mi Európa asszisztálunk. Csak a Nagy Tesó nehogy megharagudjék ránk, s kivonja térségünkből nátó-katonáit. Mert akkor mi lesz velünk?…

Szóval áramlik az agyunkba a sok hír és álhír, a lelkünkbe áramlik a sok szenny, hazugság, és nem várjuk a telet, mert az áramtermeléshez is gáz kell, fát nem szabad vágni, mert a klímaszakértők beperelnek.

Békéről ne álmodozzunk, mert az agressziót jó sok fegyverrel meg kell torolni. Tárgyalni meg nincs akivel, mert Putyinnak már 3 dublőre meghalt, ő meg nem alázkodik le Zseléhez, aki lassan a fél országát már elszínészkedte.

S a bárányok hallgatnak. Vagy épp imádkoznak. Csakhogy a hitetlen, pénzimádó hatalmi elit számára ez gyengeség. Kihasználható, manipulálható csürhe, alja népség vagyunk a szemükben. Legföljebb fogyasztó, aki most ügyesen fogja csak vissza fogyasztását. Ne legyen olyan, amilyenné eddig nevelte a rendszer. Eddig tartott az ipari forradalom. Most elérkezett a falanszter.

Demokrácia már nem létezik, csak a minimálbér takaréklángján rabságban tartott tömeg. A kényelmi szintjének nadrágszíján húzzon beljebb egy-két lyukat, mert nagy tél lesz. Honnan lehet ezt tudni? Onnan, hogy az emberek vágják a fát. Halomba. Aprítják, hogy kicsi helyen elférjen. S rakják rakásba. Hogy fújja a szél. Szárítsa az áramlat.

Ez is olyan flow-(áramlás)- érzés. Az ember szívét átjárja a melegség. A globalizmus rakása alá is egyszer már be lehetne gyújtani. Csak nem az öröm, a megelégedettség, a boldogság- élmény nyomán, hanem inkább amiatt, hogy kitört belünk az elfojtott igazságérzet, a béke, a szeretet, az őszinteség utáni vágy, amelyet épp most az újabb jelenségek és kiüresedett szólamok hoztak felszínre.

El kellene nekünk is zárni a gonosz ígérgetős, incselkedős, hazudozós ígéreteinek, sugdolózásainak csatornáit. Fel kelleni számolni azokat a belső vezetékeket, amelyeken mostanig ömlött a bűnös gáz, amely megölte, eltorzította lelkünket.

Ki kellene mennünk újra a világosságra a mesterséges fényből. És magunkhoz ölelni Istent. Megnyitni az ő „csatornáit, hogy áramoljon belénk a kegyelem ereje”. S akkor azt is megtudnánk – ahogyan Assisi Szent Ferenc is tette annak idején –: hogyan lehetnénk a béke eszközei…

Forrás: peterpater.com