10. október, 2021Csütörtöki imaestek 2021.10.10 Októberi imaszándékok imaestje 22 órától bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Uram atyám, én életemnek Istene, ne hagyj engem álnokságnak gondolatában, az én szemeimnek ne adj kevélységet, és a gonosz kívánságot távoztasd el tőlem, Uram. Vedd el tőlem a testnek kívánságit, és a tisztátalan és esztelen léleknek ne adj engem, Uram. – Szent István király –

A rózsafüzér titkok a Világosság rózsafüzér tizedeinek titkai. Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

  1. A Magyarok Nagyasszonya közbenjárására újítsd meg, Urunk, nemzetünket hitben, reményben, és a szeretet gyakorlásában!
  2. Adj, Urunk, bölcsességet a pedagógusoknak, hogy jó megoldásokat találjanak a jelen helyzetben a felnövekvő nemzedék nevelésében és tanításában!
  3. Adj, Urunk, erőt nemzetünk tagjainak, hogy mindenáron kitartsanak a jó mellett! Áldd meg, Urunk, gyermekeinket nemzetünk jövőjének zálogát!
  4. Adj, Urunk, békességet és egyetértést az egymás mellett élő nemzetek között! Add meg, Urunk, a Világnak a Te Békédet, adj testi-lelki gyugyulást minden embernek!
  5. Istennek tetsző imaszándékainkra! Adj, Urunk, örök nyugodalmat Melegh Szabolcs, Istvánffy Sándor és Albert Regina testvéreinknek, az örök világosság fényeskedjék nekik!

Keresés a honlapon…