> 2022.06.03. Engesztelés bűneink bocsánatáért, a Szentlélek kiáradásáért, júniusi imaszándékok távimaestje 19 órától Csíksomlyón - Imalánc.ro
 
3. június, 2022Csütörtöki imaestek 2022.06.03. Engesztelés bűneink bocsánatáért, a Szentlélek kiáradásáért, júniusi imaszándékok távimaestje 19 órától Csíksomlyón bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az elmúlt szenvedés már nem a miénk, a jövendő még nem a miénk, és nem lehetünk biztosak abban, a miénk lesz-e, hiszen nem biztos az sem, hogy miénk lesz az idő, egyedül tehát csak a jelen pillanat szenvedése az, ami a miénk, és nem több.
Sziénai Szent Katalin

Fogalmazd meg imaszándékodat! Ma, pénteken este 19 órától Csiksomlyón a hegyoldalban a Magyarok Nagyasszonya szobornál és 22 órától otthon imadkozzuk a Dicsőséges rózsafüzért és engesztelő imacsokrot bűneink bocsánatára, a Szentlélek kiáradására, valamint megtartjuk a júniusi imaszándékok távimaestjét. Az Úr áldjon meg titeket, áldja meg szeretteiteket, nagycsaládotokat, tartson meg örömben, egészségben és békéjében. Áldott Pünkösdi ünnepeket!

Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

1. Adj, Urunk, nemzetünknek kötelességtudó, rátermett vezetőket, akik az ország és az állampolgárok jólétét szolgálják!
2. Hogy családjainkban a kölcsönös szeretet és segítőkészség uralkodjon! Áldd meg, Urunk, a magyar családokat szerte a Kárpát-medencében!
3. Áldd meg, Urunk, az óvodába, iskolába, egyetemre járó gyermekeket és fiatalokat, valamint tanítóikat és tanáraikat!
4. Gyógyítsd meg, Urunk, a testi-lelki betegségben szenvedőket! Áldd meg az életből eltávozott hozzátartozóink emlékét és add meg a Te szent színedlátásának kegyelmét!
5. Adj, Urunk, új papi hivatásokat, erősítsd a meglevőket! Imaszándékainkra!