14. október, 2021Csütörtöki imaestek 2021.10.14. Szent László király – nemzeti távimaest 22 órától bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Minden embert, aki csak találkozik velem, úgy fogadok, mint akit te küldtél hozzám. Ő a testvért lássa bennem, az én szavaimból és tetteimből pedig a krisztusi szeretet sugározzak reá. – XXIII. János pápa –

Kérjük Szűz Mária égi édesanyánk, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király, Szent Imre herceg, Árpádház-i Szent Erzsébet, Boldog Batthyány-Strattman László, Boldog Scheffler János püspök atya, Boldog Bogdánffy Szilárd püspök atya, Boldog IV. Károly, Boldog Salkaházi Sára, Isten szolgája Márton Áron püspök közbenjárását életünkre, hogy megtapasztalhassuk Isten túláradó kegyelmét és megértsük az Ő üzenetét számunkra.

Urunk, erősíts meg, hogy akaratodat készségesen elfogadjuk! A Fájdalmas rózsafüzér tizedeit imádkozzuk imaszándékainkra. Szerettel várunk mindenkit az imára! A szándékok erre az alkalomra a következők:

  1. Áldd meg, Urunk, a magyar keresztény családokat, hogy óhajtsák és szeressék a gyermekeket, fogadják el a gyermekáldást!
  2. Add, Urunk, hogy nemzetünk családjai neked tetsző módon, irgalommal oldják meg konfliktushelyzeteiket! Áldd meg a kisközösségeket, hogy tagjai példamutató életet éljenek!
  3. Add. Istenünk, hogy észrevegyük a környezetünkben élő, szükséget szenvedő családokat, hogy szeretettel segíteni tudjunk rajtuk!
  4. Add, Urunk, hogy a Kárpát-medence magyar keresztény családjai jól képzett és gyermekszerető pedagógusokra találjanak gyermekeik neveléséhez!
  5. Imaszándékainkra! Betegeink gyógyulásáért!
Keresés a honlapon…