9. augusztus, 2021Csütörtöki imaestek 2021.08.09. Orbán László atya mennyei születésnapját üljük – augusztusi imaszándékok távimaestje 22 órától bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha azt akarod, hogy lelkedben megszülessék az áhítat, növekedjék Isten szeretete és az isteni dolgokhoz való kedv, akkor tisztítsd meg lelkedet minden vágytól, minden ragaszkodástól és törekvéstől, úgyhogy semmivel se törődjél.
Keresztes Szent János

   A rózsafüzér titkok a Fájdalmas rózsafüzér tizedeinek titkai. A szándékok erre az alkalomra a következők:

  1. Áldd meg, Urunk, az ifjúság körében tevékenykedő papokat, hogy lelki téren tett tevékenységeikkel elősegítsék a fiatalok hitének erősödését, Egyházban maradását és megtérését!
  2. Fogadd el, Urunk, hálaadásunkat imacsoportjaink fiatal párjaiért, akik megvallva Téged, vállalták a tiszta életet, majd szentségi házasságra léptek!
  3. Add Urunk, hogy az ifjúság értékesen használja fel az időt! Részt vállaljon otthon a családban, a nagyszülőknél, valamint a nyári táborokban a fizikai munkából is!
  4. Add, Urunk, hogy Orbán László paptestvérünk elnyerje az örök boldogságot! Add, Istenünk, hogy minél hamarabb szentjeid között tisztelhessük!
  5. Elődbe visszük, Urunk, személyes imakéréseinket, imaszándékainkat, hálánkat!

   Fogalmazd meg augusztusi imaszándékodat sms-ben, hogy az Úr kegyelméből, együtt imádkozhassunk szándékainkra. Áldjon és őrizzen meg az Úr, legyen áldás és öröm munkánkon! Hálát adunk Urunk, minden jótéteményedért, amit az utóbbi időben megtapasztaltunk. Urunk, köszönjük ránk fordított áldásodat! A közös ima a Fájdalmas rózsafüzér.

..Isten kézzelfogható ajándéka a mai nap, ez a jelen pillanat. Éppen ma, éppen most. A megtérni vágyó szívünk Orbán Lacira emlékezik. A múltból, évek távlatából is sugárzik a fény: az embert menteni induló szeretet fénye. Milyen a ma estém? És milyen a jelen pillanatom?
Szénégető István

   Közbenjáróik a Magyarok Nagyasszonya, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király, Árpádházi Szent Erzsébet, Szent Imre herceg, Boldog Batthyány Strattmann László, Boldog Scheffler János püspök, Boldog Bogdánffy Szilárd püspök, Boldog IV. Károly király és Boldog Salkaházi Sára. Imáinkért való közbenjárásra kérjük Isten szolgája Márton Áron püspök atyát is.

   Itt más személyek imaszándékát is beküldheted az ő kimondott kérésükre. Az Úr hallgassa meg kéréseinket, őrizze családjainkat, vezesse cselekedeteinket, szabadítson meg függőségeinktől, oltalmazza szeretteinket és áldja meg munkánkat! Tudja a mi Mennyei Atyánk, hogy melyikünknek mire van szüksége. Köszönjük a bizalmat!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…