30. július, 2020Csütörtöki imaestek 2020.07.30-án este 22 órától júliusi imaszándékok imaestje bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Ma este, 2020.07.30-án este 22 órától, szabad imában fogalmazzuk meg júliusi imaszándékainkat! Tartsatok velünk az imában! Várjuk a megfogalmazott imaszándékokat!

   Kérjük Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király, Szent Imre herceg, Árpádház-i Szent Erzsébet, Boldog Batthyány-Strattman László, Boldog Scheffler János püspök atya, Boldog Bogdánffy Szilárd püspök atya, Boldog IV. Károly, Boldog Salkaházi Sára, Isten szolgája Márton Áron püspök és Orbán László közbenjárását életünkre, különösen a mostani válságos időszakban is megtapasztalhassuk Isten kegyelmét, elnyerjük irgalmasságát és megértsük az Ő üzenetét.

   A tökéletesség könnyűnek látszik; látom, hogy elég elismernünk semmiségünket és a jó Isten karjaira hagyatkozunk, mint egy gyermek.
Lisieux-i Kis Szent Teréz

   A rózsafüzér titkok az Örvendetes rózsafüzér tizedeinek titkai. A szándékok erre az alkalomra a következők:

1. Add, Urunk, hogy híveid hite megerősödjönk és a Szentlélek vezesse őket a mindennapi tevékenységeikben!
2. Áldd meg, Urunk, családjainkat, gyermekeinket és az ifjúságot, a jegyespárokat és az új házasokat!
3. Add, Urunk, hogy a betegségek terjedése és aktivitása legyengüljön!
4. Add meg, Urunk, betegeinknek a gyógyulás ajándékát!
5. Imádkozzunk az elesettekért, a nehéz anyagi helyzetben élőkért, bűneink bocsánatáért, valamint a beérkezett imaszándékainkra!

Keresés a honlapon…