22. január, 2020Csütörtöki imaestek 2020.01.22. Januári imaszándékok imaestje 22 órától Boldog Batthyany Strattmann László közbenjárására bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Ma este, 2020.01.22-én este 22 órától szabad imában fogalmazzuk meg januári imaszándékainkat, melyekre kérjük a mai napon Boldog Batthyany Strattmann László orvos és családapa közbenjárását! Tartsatok velünk az imában! Várjuk a megfogalmazott imaszándékokat!

   Ugyanakkor kérjük Szűz Mária égi édesanyánk, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király, Szent Imre herceg, Árpádház-i Szent Erzsébet, Boldog Batthyány-Strattman László, Boldog Scheffler János püspök atya, Boldog Bogdánffy Szilárd püspök atya, Boldog IV. Károly, Boldog Salkaházi Sára, Isten szolgája Márton Áron püspök közbenjárását életünkre, különösen a közelgő pápalátogatás alkalmára, hogy megtapasztalhassuk Isten túláradó kegyelmét és megértsük az Ő üzenetét, melyet az ő szolgája és földi helytartója által közvetít számunkra.

   Aki ugyanis megveti, amit megszabtak atyai elődei, az isteni törvényekre sem ügyel.
                                                     – Szent István király

   Urunk, erősíts meg, hogy akaratodat készségesen elfogadjuk! A Fájdalmas rózsafüzér tizedeit imádkozzuk imaszándékainkra. Szerettel várunk mindenkit az imára!

1. Áldd meg, Urunk, a Kárpát-medencében élő keresztény magyar családokat békességgel, szeretettel, egyetértéssel és egészséges gyerekekkel!
2. Add, Urunk, hogy az ifjúság törekedjen tudása bővítésére, hogy megfelelő felkészültséggel rendelkezzen, amikor kilép az életbe!
3. Add, Urunk, hogy Batthyany Strattmann László orvos közbenjárására és példájára az egészségügyben dolgozók hivatásszerűen éljék meg szakmájukat! Add, Urunk, hogy mi is felismerjük, hol segíthetünk önzetlenül másokon!
4. Hálát adunk, Istenünk, hogy mellettünk vagy minden élethelyzetünkben! Add, hogy észrevegyünk és a Te akaratod szerint cselekedjünk!
5. Áldd meg, Urunk, Neked tetsző imaszándékainkat, különösen a mai nap folyamán beérkezetteket!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…