Ma este, 2019.5.30-án este 22 órától szabad imában fogalmazzuk meg májusi imaszándékainkat! Tartsatok velünk az imában! Várjuk a megfogalmazott imaszándékokat!

    Kérjük Szűz Mária égi édesanyánk, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király, Szent Imre herceg, Árpádház-i Szent Erzsébet, Boldog Batthyány-Strattman László, Boldog Scheffler János püspök atya, Boldog Bogdánffy Szilárd püspök atya, Boldog IV. Károly, Boldog Salkaházi Sára, Isten szolgája Márton Áron püspök közbenjárását életünkre, különösen a közelgő pápalátogatás alkalmára, hogy megtapasztalhassuk Isten túláradó kegyelmét és megértsük az Ő üzenetét, melyet az ő szolgája és földi helytartója által közvetít számunkra.

   Jézus soha nem hagy bennünket egyedül, mindig mellettünk halad. Ha közösen nézünk szembe a kihívásokkal, akkor erősebbek vagyunk, felismerjük, hogy több energiával rendelkezünk, mint gondoltuk.
                                        – Ferenc pápa

   Urunk, erősíts meg, hogy akaratodat készségesen elfogadjuk! Fájdalmas rózsafüzért imádkozzuk imaszándékainkra. Szerettel várunk mindenkit az imára!

1. Urunk, bocsáss meg azoknak, akiket a teremtésben munkatársaiddá szerettél volna választani a Kárpát-medencében, de elutasították meghívásodat!
2. Istenünk, halmozd el bőséges áldásoddal a Kárpát-medencében mindazokat, akik örömmel fogadták Tőled a gyermekáldást, jövőnk zálogát!
3. Segítsd az egyházi és világi szolgálatban tevékenykedők munkáját, akik a Te országodat, a Te békédet, a Te szereteteded próbálják megvalósítani a mindennapi életben!
4. Támogatsd, Jézusunk, az emberek közötti egyetértést, az erkölcsös és a Te igazságaidon alapuló élet!
5. Mennyei Atyánk, kérünk világosítsd meg értelmünket, hogy olyan szándékokkal, vágyakkal folyamodjunk hozzád, amely megegyezik a Te akaratoddal!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…