> 2019.09.05. Márton Áron – hivatások távimaestje 22 órától. - Imalánc.ro
 
5. szeptember, 2019Csütörtöki imaestek 2019.09.05. Márton Áron – hivatások távimaestje 22 órától. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Hamar meghallgatja Isten két vagy három ember közös imáját, akik szívből, együtt imádkoznak. Ez tapasztalati tény. Imádságod közben ne figyelj az ellenség kísértésére, hanem helyezd szívedet szilárdan az ima szavaiba, azzal a bizonyossággal, hogy azokban a Szent Lélek kincsei vannak elrejtve: az igazságosság, a világosság, az élő tűz, a bűnök bocsánata, a szív békéje és öröme, élet és üdvösség.
                                                                                    – Kronstadti Szent János –

A rózsafüzér titkok a Világosság rózsafüzér tizedeinek titkai. Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

1. Áldd meg, Urunk, püspökeinket, papjainkat, szerzeteseinket, lelkipásztorainkat, diakónusainkat és egyházi szolgálatot végző világi testvéreinket!
2. Add áldásodat, Urunk, mindazokra, akik becsületes munkával kerestik meg a kenyerüket! Legyen meg a te akaratod a mi életünkben, hittel bízzuk rád magunkat!
3. Adj, Urunk, minél több keresztény-magyar, nagycsaládos hivatást a Kárpát-medencébe! Áldd meg mindazokat, akik a nagycsaládosok életfeltételeinek javításán fáradoznak!
4. Adj, Urunk, új tanári és tanítói hívatásokat, adj türelmet és vezesd eredményességre tanárainkat és diákjainkat a hamarosan kezdődő tanévben!
5. Hallgasd meg, Urunk, imaszándékainkat, melyeket alázattal viszünk elődbe!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…