12. július, 2019Csütörtöki imaestek 2019.07.12. Szent László király – nemzeti távimaest 22 órától. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Légy türelmes mindenekhez, nemcsak a hatalmasokhoz, hanem azokhoz, akik nem férnek a hatalomhoz. Azután légy erős, nehogy a szerencse túlságosan felvessen, vagy a balsors letaszítson. Légy alázatos is, hogy Isten felmagasztaljon most és a jövőben.
                                                    – Szent István király intelmei

A rózsafüzér titkok a Világosság rózsafüzér tizedeinek titkai. A szándékok erre az alkalomra a következők:

1. Újítsd meg Urunk Nemzetünket hitben, becsületben, erkölcsben, a jóban való kitartásban és a szeretet gyakorlásában, add, hogy Boldogasszonyunk oltalma alatt alakítsuk Nemzetünk jövőjét!
2. Áldd meg, Urunk, a magyar családokat, hogy megerősödjenek hitükben, a gyermekáldást kérjék és elfogadják szerte a Kárpát-medencében!
3. Áldj meg, Urunk, minden nemzeti hagyományörző tevékenységet! Add, hogy sikeresen átadhassunk minden tudást és tapasztalatot a következő nemzedéknek!
4. Segíts, Urunk, hogy megteremthessük a békét a Föld népei között! Vezesd rá, Urunk, a népek vezetőit, hogy belássák: a jólét igazi feltétele a béke!
5. Itt saját szándékainkat visszük az Úr elé a közös imában!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…