> 2019.07.04. Márton Áron – hivatások távimaestje 22 órától - Imalánc.ro
 
4. július, 2019Csütörtöki imaestek 2019.07.04. Márton Áron – hivatások távimaestje 22 órától bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Viharnak kitett aprócska lángok vagyunk, hitünkkel mégis a szeretet melegét őrizzük. Halvány hóvirágok vagyunk, de a téli faggyal küzdve mégis a tavaszt jelezzük. Arra vagyunk hivatva, hogy hitünkkel visszahozzuk Istent a hitetlen világba. Szeretném, ha erőt merítenétek ebből a gondolatból. A mi hitünk villámhárító lehet, mely lefogja a haragvó Isten tüzes ostorát. És jó vezető lehet, melyen az isteni kegyelem áramlása ismét bekapcsolódhat a kihűlő világba.
                              – Márton Áron püspök

   A rózsafüzér titkok az Örvendetes rózsafüzér tizedeinek titkai. Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

1. Add, Uram, hogy hitünket őszintén, kérkedések nélkül, csak a jóra irányulva az isteni igazság szerint éljük meg!
2. Szent Péter és Pál példájára és közbenjárására, adj egyházunkban békességet és szeretetet, hogy megbecsülés övezze az Érted fáradozók munkáját!
3. Adj, Uram, közösségépítő ötleteket papjaidnak, hogy megvalósuljon az egy akol és egy pásztor, ahol Te magad vagy a pásztor!
4. Add, Urunk, hogy a nyár felüdülést hozzon a pihenőknek, erőt adjon a dolgozóknak, megerősítse hivatástudatukban az útkeresőket!
5. Áldd meg, Urunk neked tetsző szándékainkat!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…