Ma este, 2019.01.24-én este 22 órától szabad imában fogalmazzuk meg januári imaszándékainkat! Tartsatok velünk az imában! Várjuk a megfogalmazott imaszándékokat!


Kérjük Szűz Mária égi édesanyánk, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király, Szent Imre herceg, Árpádház-i Szent Erzsébet, Boldog Batthyány-Strattman László, Boldog Scheffler János püspök atya, Boldog Bogdánffy Szilárd püspök atya, Boldog IV. Károly, Boldog Salkaházi Sára, Isten szolgája Márton Áron püspök közbenjárását életünkre.

   Nincs emberi kapcsolat, mely megrendítőbb, mélyebb lenne, mint a barátság. Nincs titkosabb és nemesebb ajándék az életben, mint a szűkszavú, megértő, türelmes és áldozatkész barátság. Minden szeretet gyanús, mert önzés és fukarság lappang hamujában. Csak a barát vonzalma önzetlen, nincs benne érdek, sem az érzékek játéka. A barátság szolgálat, erős és komoly szolgálat, a legnagyobb emberi próba és szerep.

                   – Márai Sándor

   Urunk, erősíts meg, hogy akaratodat készségesen elfogadjuk! Dicsőséges rózsafüzért imádkozzuk imaszándékainkra. Szerettel várunk mindenkit az imára!

Comments

Még senki sem szólt hozzá.

Név:
E-mail:
Honlap:
Hozzászólás:
 Add your comment