> 2018.06.02. Márton Áron – jubileumi távimaest és a júniusi imaszándékok távimaestje 22 órától - Imalánc.ro
 

   „Aki másnak mindig örömöt igyekszik szerezni, eléri, hogy mások is azt tegyék, ami neki örömére szolgál.”

                                                 – Don Bosco Szent Janos – 

Úrnapi körmenet 2008-ban.

   Kedves testvéreim! Ma 2018 június 2-án van a 10 éves évfordulója annak, hogy imaszolgálatunk Isten kegyelméből elkezdődött. Ezt az alkalmat egy távimaesttel ünnepeljuk meg, melyre várjuk imaszándékaitokat. Ez az est egyben a júniusi imaszándékok távimaestje is 22 órától. Köszönjuk, hogy kitartottatok az Úr mellett ezen a hosszú úton.

   Tartsatok velünk továbbra is és arra kérünk imádkozzatok azért is, hogy imaszolgálatunk mindig és mindenben Istennek tetsző legyen! Áldjon meg az Úr! Hálát adunk Urunk, minden jótéteményedért amit az utóbbi időben megtapasztaltunk! Urunk, köszönjük ránk fordított áldásodat!

   Ebből az alkalomból megemlékezünk imaszolgálatunk társalapítójáról, Orbán László egyetemi lelkészről, adjon neki az Úr részt az Ő Országából! Az  örök világosság fényeskedjék neki!

   Közbenjáróik a Magyarok Nagyasszonya, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király, Árpádházi Szent Erzsébet, Szent Imre herceg, Boldog Batthyány Strattmann László, Boldog Scheffler János püspök, Boldog Bogdánffy Szilárd püspök, Boldog IV. Károly király és Boldog Salkaházi Sára. Imáinkért való közbenjárásra kérjük Isten szolgája Márton Áron püspök atyát is.

   Itt más személyek imaszándékát is beküldheted az ő kimondott kérésükre. Az Úr hallgassa meg kéréseinket, őrizze családjainkat, vezesse cselekedeteinket, szabadítson meg függőségeinktől, oltalmazza szeretteinket és áldja meg munkánkat! Tudja a mi Mennyei Atyánk, hogy melyikünknek mire van szüksége. Köszönjük a bizalmat!

   Ha az imaszándékokat ennek a lapnak az aljára küldöd be bejegyzésnek, érvényes e-mail cím kötelező, a név állhat csupán kezdőbetűkből, vagy lehet csak keresztnév illetve becenév. Biztosítunk, hogy e-mail címed és neved nem válik publikussá.