> 2016.06.23. Orbán László – ifjúsági távimaest, valamint júniusi imaszándékok távimaestje 22 órától - Imalánc.ro
 

   Az embert csak a szeretet váltja meg. Ha valaki megtapasztalja életében a nagy szeretetet, ez a megváltás pillanata, amely új értelmet ad az életének.

Az embernek szüksége van a feltétel nélküli szeretetre. Ha ez a feltétel nélküli szeretet a feltétlen bizonyosságával adva van, akkor – és csak akkor – az ember meg van váltva; bármi is történjék vele ezután.

   Az embernek szüksége van a feltétel nélküli szeretetre. Ha ez a feltétel nélküli szeretet a feltétlen bizonyosságával adva van, akkor – és csak akkor – az ember meg van váltva; bármi is történjék vele ezután.
                                                                           – XVI. Benedek pápa –

   A rózsafüzér titkok az Örvendetes rózsafüzér tizedeinek titkai. A szándékok erre az alkalomra a következők:

1. Add Urunk, hogy társukat őszintén kereső testvéreink, megtalálják akit nekik rendeltél! Áldd meg Urunk a jegyespárokat és a házasulandókat!
2. Add Urunk, hogy megerősödjön ifjúságunk hite a keresztény ifjúsági mozgalmak és egyetemi lelkészségek munkája, valamint a szülők pédája által!
3. Add Urunk, hogy az ifjúság a szünidőben értékesen használja fel az időt! Részt vállaljon otthon, a nagyszülőknél, valamint a nyári táborokban a fizikai munkából is!
4. Áldd meg Urunk gyermekeinket, hogy a nyári vakáció alatt tegyék hasznossá magukat a család szolgálatában, így készüljenek az életre!
5. Mély alázattal visszük elődbe Urunk személyes imakéréseinket! Áldd meg Urunk a Zernyest-i Szász Csilla szívműtétjét, annak lehetőségét és körülményeit!

   Fogalmazd meg júniusi imaszándékodat sms-ben, vagy ennek a lapnak az alján bejegyzésben vagy e-mail-ben, hogy az Úr kegyelméből, együtt imádkozhassunk szándékainkra és együtt örvendjünk.

   Áldjon és őrizzen meg az Úr, legyen áldás és öröm munkádon! Hálát adunk Urunk, minden jótéteményedért amit az utóbbi időben megtapasztaltunk. Urunk, köszönjük ránk fordított áldásodat! A közös ima az Örvendetes rózsafüzér.

   Közbenjáróik a Magyarok Nagyasszonya, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király, Árpádházi Szent Erzsébet, Szent Imre herceg, Boldog Batthyány Strattmann László, Boldog Scheffler János püspök, Boldog Bogdánffy Szilárd püspök, Boldog IV. Károly király és Boldog Salkaházi Sára. Imáinkért való közbenjárásra kérjük Isten szolgája Márton Áron püspök atyát is.

   Itt más személyek imaszándékát is beküldheted az ő kimondott kérésükre. Az Úr hallgassa meg kéréseinket, őrizze családjainkat, vezesse cselekedeteinket, szabadítson meg függőségeinktől, oltalmazza szeretteinket és áldja meg munkánkat! Tudja a mi Mennyei Atyánk, hogy melyikünknek mire van szüksége. Köszönjük a bizalmat!

   Ha az imaszándékokat ennek a lapnak az aljára küldöd be bejegyzésnek, érvényes e-mail cím kötelező, a név állhat csupán kezdőbetűkből, vagy lehet csak keresztnév illetve becenév. Biztosítunk, hogy e-mail címed és neved nem válik publikussá.