3. december, 2015Csütörtöki imaestek 2015.12.03. Márton Áron – hivatások távimaestje 22 órától. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   A lelki élet eszközeivel: az elmélkedéssel, az erények hősi gyakorlásával, imával és böjttel, önmegtagadással és a felebaráti szeretet csodáival; mint a kereszt szerelmesei: némán, csendben, ismeretlenül ostromoljuk az eget, hogy kiesdjük a bűnösök számára a megtérés kegyelmét, a szükséges égi segítséget pedig azok számára, akik az Úr szőlőjében viselik a napok hevét, terhét.
                                                                – Márton Áron püspök –

Márton Áron püspök bérmakörúton - Forrás: www.muvelodes.ro

   A rózsafüzér titkok a Fájdalmas rózsafüzér tizedeinek titkai. Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

1. Adj Urunk munkabírást papjainknak, lelkipásztorainknak és szerzeteseinknek, hogy ne lankadjanak az Általad megáldott és megszentelt munkában!
2. Áldd meg Urunk Márton Áron püspök és Mindszenty József bíboros emlékét! Add, hogy őket mielőbb szentjeid között tisztelhessük, tanításukat megszívleljük és kövessük!
3. Áldd meg Urunk a gyermekek előkészületeit a karácsonyi iskolai és betlehemes előadásokra! Áldd meg mindazokat akik tanításukkal, felkészítésükkel foglalkoznak!
4. Szent Miklós püspök közbenjárására örvendeztess meg Urunk minden gyermeket, gazdagot és szegényt egyaránt. Add, hogy örömmel és megelégedéssel fogadják ajándékaikat!
5. Hallgasd meg Urunk alázattal elődbe hozott imaszándékainkat!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…