22. július, 2015Csütörtöki imaestek 2015.07.23. Márton Áron – hivatások távimaestje 22 órától bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Értsed meg Testvérem, ennél jobb tanácsot adni nem tudok: imádkozzál! Az Isten szeretett Fia az oltárra mindjárt leszáll, köszöntsd őt.

Gyergyótölgyes - Nagyboldogasszony templom főoltára.

   Küldd üdvözlő szavadat az ég felé és ígérd meg, hogy ki akarsz tartani mindaddig, amíg az Úrnak tetszik, s higgyed, hogy az Isten kegyelme veled lesz és erősíteni fog, a fájdalmadat magával viszi s a megpróbáltatásokban is megenyhít és nagyobbá tesz, amíg csak az örök boldogságra meg nem értél.
                                                                            – Márton Áron püspök –

   A rózsafüzér titkok az Örvendetes rózsafüzér tizedeinek titkai. Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

1.Áldd meg Urunk Ferenc pápánkat, püspökeinket, papjainkat, szerzeteseinket, hogy az igehirdetésük és jó példájuk által közelebb kerüljünk Hozzád!
2.Add Urunk, hogy ha családunkban valamelyik gyermekben meglátjuk a papi vagy szerzetesi hivatás csíráját, ápoljuk ezt és vezessük őt Tehozzád, hogy hivatásának növekedését és erősödését Tőled kapja!
3.Adj Urunk családapai és családanyai hivatásokat a Kárpátmedencébe, hogy jó apaként a mindennapi kenyeret és jó anyaként a mindennapi szeretetet tudjuk a családunkba hozni!
4.Áldd meg Urunk a tanítókat és tanárokat, hogy Márton Áron püspök atya szellemiségéhez híven, neveljék a gyermekeket úgy a tudásra, mint az erkölcsös életre!
5.Fogadd Urunk alázattal elődbe vitt kéréseinket! Add meg Urunk, hogy a Kovásznán szolgáló Kovács Gábor atya mielőbb meggyógyuljon!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…