2. április, 2015Csütörtöki imaestek 2015.04.02. Márton Áron – hivatások távimaestje 22 órától bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   A Húsvét valóságában bírjuk Isten csalhatatlan biztosítékát, hogy Krisztus a földi szenvedéseket örömre tudja fordítani és a nagy számadás napján a mi elporladt csontjainkat is életre fogja szólítani. Nézzünk bizalommal a keresztre, és vérző szívünket mutassuk fel Annak, Aki azon függött és Akinek hatalma van, hogy szomorúságunkat örömre változtassa és minket is elvezessen oda, ahol nincs többé halál, sem gyász, sem fájdalom.
                                                                        — Márton Áron püspök —

Második állomás - Jézus vállára veszi a keresztet.

   A rózsafüzér titkok a Fájdalmas rózsafüzér tizedeinek titkai. Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

1. Áldd meg Urunk paptestvéreink fáradozásait, hogy igehirdetésük és szolgálatuk által ébredjünk rá a Húsvéti ünnep szent titkára!
2. Adj Urunk, papi, lelkipásztori és szerzetesi hivatásokat, hogy Neked szentelt életük által, világosságot hozzanak mindennapi életünkbe!
3. Adj Urunk tanítói és nevelői hivatásokat a Kárpát-medencébe, hogy munkájuk által gyermekeink a becsület, a tisztesség és a mások szolgálásának útján járjanak!
4. Gyógyítsd meg Urunk beteg testvéreinket! Add vissza Urunk reményüket a betegségben szenvedőknek, gyógyítsd meg Antal Sándor testvérünket!
5. Elődbe hozzuk Urunk kéréseinket! Legyen meg a Te akaratod a mi életünkben!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…