3. február, 2015Csütörtöki imaestek 2015.02.05. Márton Áron – hivatások távimaestje 22 órától. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Értsd meg Testvérem, ennél jobb tanácsot adni nem tudok: imádkozzál! Az Isten szeretett Fia az oltárra mindjárt leszáll, köszöntsd őt.

Márton Áron püspök atya bérmakörúton.

   Küldd üdvözlő szavadat az ég felé és ígérd meg, hogy ki akarsz tartani mindaddig, amíg az Úrnak tetszik, s higgyed, hogy az Isten kegyelme veled lesz és erősíteni fog, a fájdalmadat magával viszi s a megpróbáltatásokban is megenyhít és nagyobbá tesz, amíg csak az örök boldogságra meg nem értél.
                                                                   — Márton Áron püspök —

   A rózsafüzér titkok a Világosság rózsafüzér tizedeinek titkai. Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

1. Áldd meg Urunk Ferenc pápánkat, püspökeinket, papjainkat, szerzeteseinket, hogy az igehirdetésük által közelebb kerüljünk Hozzád!
2. Add Urunk, hogy ha családunkban valamelyik gyermekben meglátjuk a papi vagy szerzetesi hivatás csíráját, ápoljuk ezt és vezessük őt Tehozzád, hogy növekedését és erősödését Tőled kapja!
3. Adj Urunk családapai és családanyai hivatásokat a Kárpátmedencébe, hogy jó apaként a mindennapi kenyeret és jó anyaként a mindennapi szeretetet tudjuk a családunkba hozni!
4. Áldd meg Urunk a tanítókat és tanárokat, hogy Márton Áron püspök atya szellemiségéhez híven, neveljék a gyermekeket úgy a tudásra, mint az erkölcsös életre!
5. Fogadd Urunk alázattal elődbe hozott kéréseinket, add, hogy ne zúgolódjunk, ha Te elképzelésünktől eltérő megoldásokat kínálsz fel, mert te jobban tudod, hogy mire van szükségünk!

a kép az erdely.ma honlapról származik.

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…