Ma este, 2019.09.12-én este 21 órától szabad imában fogalmazzuk meg szeptemberi imaszándékainkat! Tartsatok velünk az imában! Várjuk a megfogalmazott imaszándékokat!

   Kérjük Szűz Mária égi édesanyánk, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király, Szent Imre herceg, Árpádház-i Szent Erzsébet, Boldog Batthyány-Strattman László, Boldog Scheffler János püspök atya, Boldog Bogdánffy Szilárd püspök atya, Boldog IV. Károly, Boldog Salkaházi Sára, Isten szolgája Márton Áron püspök közbenjárását életünkre, különösen a közelgő pápalátogatás alkalmára, hogy megtapasztalhassuk Isten túláradó kegyelmét és megértsük az Ő üzenetét, melyet az ő szolgája és földi helytartója által közvetít számunkra.

   Urunk, erősíts meg, hogy akaratodat készségesen elfogadjuk! A Fájdalmas rózsafüzér tizedeit imádkozzuk imaszándékainkra. Szerettel várunk mindenkit az imára!

   Jézus nem azokért jött, akik boldogan, szépen, tisztán élik életüket, hiszők simán mennek a Mennyországba, hanem ertünk jött, akiknek sokszor nem sikerült jónak és irgalmasnak lenni!
                                 – Orbán László egyetemi lelkész–

   A rózsafüzér titkok a Fájdalmas rózsafüzér tizedeinek titkai. A szándékok erre az alkalomra a következők:

1. Add áldásodat, Istenünk, a felekezetek legfőbb pásztoraira, hogy teljes igazságodat megismerjék és a felekezetek egyesítésén fáradozzanak!
2. Istenem, segítsd nemzetünk vezetőit, hogy a Te szándékod szerint védelmezzéknemzetünket és Európát!
3. Istenem, áldd meg a Kárpát-medence magyar családjait, hogy Istenbe vetett hittel, egységben, békében és szeretetben éljenek!
4. Istenem, add meg a gyógyulás kegyelmét betegeinknek!
5. Imaszándékainkra!