21. március, 2019Csütörtöki imaestek 2019.03.21. Boldog Batthyány-Strattman László – családos távimaest 22 órától. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Ha Isten sok szenvedést küld rád, jele, hogy nagy tervei vannak veled, s bizonyára szentjének kiszemelt! És ha Őérte szentté akarsz lenni, esdekelj minél több szenvedésért! Nincs jobb fa a szent szeretet lángját éleszteni, mint a keresztnek fája – Krisztusunk határtalan szeretetének áldozatja égett rajta.
Loyolai Szent Ignác

   A rózsafüzér titkok a Dicsőséges rózsafüzér tizedeinek titkai. Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

1. Áldd meg, Urunk, a Kárpát-medencét, szüntesd meg a háborút, hogy kibékülhessenek a szembenálló felek, hogy megszűnjön ártatlan embertársaink szenvedése!
2. Áldd meg, Urunk, a nagyböjti szent időt, hogy családjainkban a lemondások és a megbocsájtások, reménnyel és békével töltsenek el minket!
3. Gyógyítsd meg, Urunk, a beteg gyermekeket, oldozd fel őket azokból a szenvedésekből, amelyekbe akaratukon kívül kerültek!
4. Add, Urunk, hogy ha családjainka beköszönt a halál angyala, akkor ne perlekedjünk Veled, hanem kérjük elhunyt hozzátartozóinkra a Te irgalmadat!
5. Hallgasd meg, Urunk, alázattal elődbe hozott imaszándékainkat!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…