Azok, kik Istent szeretik, mindig megelégedetten élnek, mert minden gyönyörűségük az, hogy még a kedvezőtlen dolgokban is Isten akaratát teljesítik, és így maguk a bajok megelégedésükre szolgálnak abban a gondolatban, hogy őket elfogadva kedvére tesznek az ő szeretett Uruknak.
                                          – Liguori Szent Alfonz

   A rózsafüzér titkok a Világosság rózsafüzér tizedeinek titkai. A szándékok erre az alkalomra a következők:

1. Add Urunk, hogy társukat őszintén kereső testvéreink, megtalálják akit nekik rendeltél! Add Urunk, hogy egyedülálló testvéreink ne veszítsék reményüket!
2. Áldd meg Urunk az eljegyzésre és szentségi házasságra készülő fiataljainkat szerte a Kárpát-medencében és vezesd őket Szentleked erejével!
3. Áldd meg Urunk a tanítókat és tanárokat, a családapákat és családanyákat, hogy ifjúságunk nevelésében jó példával járjanak elöl!
4. Add Urunk, hogy rá tudjuk vezetni gyermekeinket az erkölcsös, tisztességtudó és igazságszerető életre! Gyógyítsd meg, Urunk, függőségben szenvedő, fiatal testvéreinket!
5. Add, Urunk, hogy Orbán Laci atyát, volt egyetemi lelkészünket, mielőbb szentjeid között tisztelhessük! Itt imaszándékainkra is imádkozunk!

   Tartsatok velünk továbbra is és arra kérünk imádkozzatok azért is, hogy imaszolgálatunk mindig és mindenben Istennek tetsző legyen! Áldjon meg az Úr! Hálát adunk Urunk, minden jótéteményedért amit az utóbbi időben megtapasztaltunk! Urunk, köszönjük ránk fordított áldásodat! Ebből az alkalomból megemlékezünk imaszolgálatunk társalapítójáról, Orbán László egyetemi lelkészről, adjon neki az Úr részt az Ő Országából! Az  örök világosság fényeskedjék neki!

   Közbenjáróik a Magyarok Nagyasszonya, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király, Árpádházi Szent Erzsébet, Szent Imre herceg, Boldog Batthyány Strattmann László, Boldog Scheffler János püspök, Boldog Bogdánffy Szilárd püspök, Boldog IV. Károly király és Boldog Salkaházi Sára. Imáinkért való közbenjárásra kérjük Isten szolgája Márton Áron püspök atyát is.

   Itt más személyek imaszándékát is beküldheted az ő kimondott kérésükre. Az Úr hallgassa meg kéréseinket, őrizze családjainkat, vezesse cselekedeteinket, szabadítson meg függőségeinktől, oltalmazza szeretteinket és áldja meg munkánkat! Tudja a mi Mennyei Atyánk, hogy melyikünknek mire van szüksége. Köszönjük a bizalmat! Ha az imaszándékokat ennek a lapnak az aljára küldöd be bejegyzésnek, érvényes e-mail cím kötelező, a név állhat csupán kezdőbetűkből, vagy lehet csak keresztnév illetve becenév. Biztosítunk, hogy e-mail címed és neved nem válik publikussá.

Comments

Még senki sem szólt hozzá.

Név:
E-mail:
Honlap:
Hozzászólás:
 Add your comment 
Keresés a honlapon…
Olvass tovább…