25. február, 2018Csütörtöki imaestek 2018.02.25. – Februári imaszándékok távimaestje 22 órától. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Inkább kívánja tőled Isten akár a legcsekélyebb fokú lelkiismereti tisztaságot, mint minden egyéb dolgot, amit képes volnál megtenni.
Keresztes Szent János

   Fogalmazd meg februári imaszándékodat sms-ben, ennek a lapnak az alján bejegyzésben vagy e-mail-ben, hogy az Úr kegyelméből, együtt imádkozhassunk szándékainkra és együtt örvendjünk.

   Az Örvendetes rózsafüzért imádkozzuk szándékainkra. Imádkozzunk ma együtt Csató Levente és Demeter Levente gyógyulásáért, mindketten kórházban vannak.

   Áldjon és őrizzen meg az Úr, legyen áldás és öröm munkádon!

   Hálát adunk Urunk, minden jótéteményedért amit az utóbbi időben megtapasztaltunk! Urunk, köszönjük ránk fordított áldásodat! A közös imában a Fájdalmas rózsafüzér tizedeinek titkait imádkozzuk.

   Közbenjáróik a Magyarok Nagyasszonya, Szent Mihály arkangyal, Szent István király, Szent László király, Árpádházi Szent Erzsébet, Szent Imre herceg, Boldog Batthyány Strattmann László, Boldog Scheffler János püspök, Boldog Bogdánffy Szilárd püspök, Boldog IV. Károly király és Boldog Salkaházi Sára. Imáinkért való közbenjárásra kérjük Isten szolgája Márton Áron püspök atyát is.

   Itt más személyek imaszándékát is beküldheted az ő kimondott kérésükre. Az Úr hallgassa meg kéréseinket, őrizze családjainkat, vezesse cselekedeteinket, szabadítson meg függőségeinktől, oltalmazza szeretteinket és áldja meg munkánkat! Tudja a mi Mennyei Atyánk, hogy melyikünknek mire van szüksége. Köszönjük a bizalmat!

   Ha az imaszándékokat ennek a lapnak az aljára küldöd be bejegyzésnek, érvényes e-mail cím kötelező, a név állhat csupán kezdőbetűkből, vagy lehet csak keresztnév illetve becenév. Biztosítunk, hogy e-mail címed és neved nem válik publikussá.

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…