4. október, 2017Csütörtöki imaestek 2017.10.05. Márton Áron – hivatások távimaestje 22 órától. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Mert érdemet szerez, aki Istenre való tekintettel türelmesen elviseli a fájdalmat, még ha igazságtalanul szenvedi is el. Mert milyen dicsőség az, ha mint bűnösök, eltűritek az arculütést? Ha ellenben jót tesztek, és mégis türelmesen szenvedtek, az kedves Isten előtt. Mert erre vagytok hivatva, hiszen Krisztus is szenvedett értünk, példát adva nektek, hogy kövessétek nyomdokait.
                                                     – Szent Péter I. levele 2,19-21 –

Csatószeg - Kereszt a római-katolikus templom előtt!

A rózsafüzér titkok a Fájdalmas rózsafüzér tizedeinek titkai. A szándékok erre az alkalomra a következők:

1. Adj, Urunk, munkabírást papjainknak, lelkipásztorainknak és szerzeteseinknek, hogy ne lankadjanak az Általad megáldott és megszentelt munkában!
2. Add áldásodat, Urunk, a szociális, kórházi és karitatív munkakörben dolgozókra! Karold fel Urunk a betegeket és szenvedőket, hogy megtalálják a feléd vezető utat!
3. Áldd meg, Urunk, a tanuló diákokat és egyetemistákat, hogy a most megkezdődött tanévben ne csak eredményesen vizsgázzanak, hanem gyarapodjanak a tudásban és a szellemi értékekben!
4. Áldd meg, Urunk, az erdélyi magyar plébániákat és lelkészségeket, hogy a lelki atyák és a hívek, közös akarattal munkálkodjanak közösségük lelki felvirágoztatásán!
5. Erősítsd meg, Urunk, hitünket, növeld türelmünket, tökéletesítsd szeretetünket, távolítsd el tőlünk csüggedésünket és aggodalmainkat, hallgasd meg imaszándékainkat!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…