4. május, 2017Csütörtöki imaestek 2017.05.04. Márton Áron – hivatások távimaestje 22 órától. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Nos, szent testvéreim, akiknek mennyei hivatás jutott osztályrészül, nézzétek hitvallásunk követét és főpapját, Jézust: milyen hűséget tanúsított az iránt, aki őt küldte, akárcsak Mózes Isten egész házában. De ő Mózesnél annyival nagyobb dicsőségre volt méltó, amennyivel nagyobb tiszteletet érdemel a ház építője, mint a ház.
                                                                         – Pál apostol zsidókhoz írt levele 3,1-3 –

Márton Áron püspök atya.

   A rózsafüzér titkok a Dicsőséges rózsafüzér tizedeinek titkai. Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

1. Add, Urunk, hogy soha ne térjünk le a helyes útról a te Országod hirdetésében és soha ne fáradjunk el a Te Országodról való tanúságtételben!
2. Add, Urunk, hogy megszűnjön a Világban a hit és vallási hovatartozás miatt létrejött üldöztetés, lenézés vagy hátrányos megkülönböztetés!
3. Add, Urunk, hogy állandóan megújuljunk hitünkben és az irántad való szeretetben, szeressük templomainkat, az imádság házát!
4. Áldd meg, Urunk, tanárainkat, tanítóinkat, nevelőinket és jótevőinket, adj nekik hivatásuk szerint gyümölcsöző, hosszú életet!
5. Hallgasd és áldd meg, Urunk, neked tetsző szándékainkat!

Keresés a honlapon…
Olvass tovább…