4. március, 2015Csütörtöki imaestek 2015.03.05. Márton Áron – hivatások távimaestje 22 órától. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

   Ne szalasszunk el egy alkalmat sem, amikor Isten lehetőséget ad a jóra. Ne vesztegessétek az időt, tegyetek nagyon sok jót, ezt nem bánjátok meg soha sem. Egyedül a jótettek készítenek nekünk helyet ott fent az égben. Az irgalmasság tetteivel bezárjuk a pokol kapuját és megnyitjuk a mennyországét.
                                                                  — Don Bosco Szent János —

Az anyaföldből új élet fakad...

   A rózsafüzér titkok a Világosság rózsafüzér tizedeinek titkai. Az imaszándékok erre az alkalomra a következők:

1. Áldd meg Urunk Ferenc pápánkat, György, József, Jenő, László és Márton püspökeinket! Áldd meg papjainkat, szerzeteseinket és lelkipásztorainkat!
2. Add Urunk, hogy a Te Békéd töltse el az egész Világot, különösen a mi sokat próbált szülőföldünket! Add, hogy békében építhessük családjaink és népünk jövőjét!
3. Adj Urunk munkásokat aratásodba, mert az aratnivaló sok a munkás pedig kevés! Áldd meg paptestvéreink áldozatos munkáját, add hogy felebaráti szeretetre neveljenek minket!
4. Áldd meg Urunk a családapákat és családanyákat, hogy az odaadó gyermeknevelésben kedvüket ne veszítsék! Áldd meg gyermekeink tanítóit és tanárait!
5. Fogadd Urunk alázattal elődbe hozott kéréseinket! Legyen meg a Te akaratod a mi életünkben!

Keresés a honlapon…